Marcali kvalifikációs teremverseny

2014.01.18 12:01

Teremíjász kvalifikációs verseny zajlott Marcaliban

2014. január 12-én Marcaliban került megrendezésre a Teremíjász Országos Bajnokság Dél-dunántúli kvalifikációs versenye, melyen a Tolnai Tájak Íjász Egyesületet 7 tagunk képviselte. Ezzel a versennyel indult az egyesület tagjai számára a 2014-es versenyszezon, ami a téli pihenő időt követően még nehezebbé tette a küzdelmet.

Az országosan 7 állomásból álló versenysorozat ezen fordulójára  73 íjász érkezett.  A remek versenyzés és az éremgyűjtési szándék mellett fő céljuk volt, hogy kvalifikációt szerezzenek a márciusban megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra. A ponthatárok igen magasak voltak, így komoly megmérettetést jelentett a 2-szer 10-szer 3 lövés teljesítése. 

A csapatból négy tagunknak: Alexandra Maneanak, Mezei Ádám Lászlónak, Kornóczy Péternek és ifj Bóka Lászlónak sikerült is megszerezniük az Országos Bajnokságra az indulási jogot. De a többieknek sem kell szégyenkezniük, hiszen Kovács Gábor Zsigmond első helyezést, Nagy Attila és Kerner Bálint 2. helyezést értek el saját kategóriájukban.

Eredményeikhez gratulálunk és további jó versenyzést kívánunk!