TTÍE DDR 3D 4. forduló / JAVÍTVA!

2014.06.17 15:30

Június 14-én került megrendezésre a DDR 3D versenysorozat 4. fordulója a TTÍE rendezésében Sötétvölgyben. A pálya ezúttal is rutinosra, izgalmasra sikeredett, de ez a versenyzőknek már nem okozott meglepetést, hiszen a TTÍE-től jól megszokott minőségi versenyt kapták. A pálya inkább a technikára volt kihangsúlyozva, mint a kilóméterekre, akadtak felfelé lövések, hosszabb távok is szép számmal. 

A verseny végét egy kiadós töltöttkáposztás ebéd zárta, amit a Háhner családnak köszönhetünk, hiszen közel 500 (!) gombóccal készültek a versenyzőinknek. Az ebéd végeztével kezdődött az almalövés, hiszen kerestük Tell Vilmost és Vilmát, az összegyűlt 7400.- Ft-os fődíjat senkinek nem sikerült elvinnie, így ez a következő alkalommal úgyanúgy megnyerhető lesz majd.

Miután megszülettek az eredmények, kezdetét vette az eredményhirdetés, melyhez az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., a Tolle, a Bodri Pincészet, a Komex Kft., Szekszárd MJV, a Háhner Család, a Kert- Dekor Kft., a Geniusnet Kft. és a Gemenc Zrt. biztosított támogatást, ajándékokat.

Minden  támogatónknak, segítőnknek köszönjük, hogy ismét egy színvonalas és minőségi versenyt sikerült létrehoznunk!

Az eredmények ITT megtalálhatóak.